melezza-praktijk@live.nl  |  06 11 25 10 71
Follow us :-

5G Safety Card

Klik hier om de volledige handleiding te downloaden

Klik hier om de 5G Safety Card flyer te downloaded

De 5G Safety Card

Met de 5G Safety Card beschik je over een praktisch hulpmiddel om negatieve effecten van zogenaamde EMF-stralers (dat zijn, 3G, 4G, 5G zendmasten, Wi-Fi, mobiele telefoons, smartmeters etc.), te reduceren.

De 5G Safety Card heeft een grote effectieve reikwijdte van circa 3 meter. Je kunt deze 5G Safety Card, onderweg bij je dragen, elke plek die binnen het effectieve bereik van de 5G Safety Card valt, is in principe geschikt.

De 5G Safety Card is aan de zijkanten voorzien van twee zogenaamde power boost strips. Testen hebben aangetoond dat vingercontact met deze strips de kracht van de 5G Safety Card doet toenemen. Hierdoor is de 5G Safety Card ook bij lokale klachten te gebruiken.

Gebruik & veiligheidsvoorschriften:

De 5G Safety Card is langdurig met diverse proefpersonen getest. Zover bij ons bekend, zijn hierbij geen klachten opgetreden. Mocht dat bij jou anders zijn of aanvoelen, dan is het misschien zinvol om de “draagtijd“ langzaam op te bouwen. Experimenteer in dien met de Card, en handel naar datgene, wat voor jou goed voelt.

Laat de 5G Safety Card niet langdurig in de zon liggen, overmatig nat worden en voorkom temperaturen beneden 0º C. Reinig, indien nodig, de 5G Safety Card met een vochtig doekje. Open de 5G Safety Card in geen geval, subtiele connecties in de 5G Safety Card worden hierdoor definitief en onherstelbaar beschadigd.

Klik hier om uw 5G Safety Card te bestellen