Onderzoeken

Waarom werken met Oberon?

Er is geen enkel ander systeem op de markt dat ook maar bij benadering zo vele meetpunten heeft als de Oberon. Bovendien is Oberon medisch gecertificeerd voor Europa en zelf voor China. Oberon verbindt, 150 jaar oude Westerse geneeskunde met de Oosterse Traditionele Chinese Geneeskunde die reeds meer dan 5.000 jaar ervaring heeft. Zelf emoties, diep liggende trauma’s en onderliggende psychische oorzaken kan Oberon heel gemakkelijk opspeuren.

Oberon met meer dan 90 biljoenen meetpunten

De oorzaken van ziektes zijn niet altijd gelijk aan de symptomen en werkt daarom een symptomatische behandeling vaak niet (voldoende). Een meting met Oberon Scan  heeft hier een uitstekende oplossing. De klassieke geneeskunde werkt bijna uitsluitend met symptomatische behandelingen. Oberon daarentegen werkt holistisch. Hij toont naast het opsporen van de symptomen ook de onderliggende oorzaken. Deze worden meteen in kaart gezet en kunnen daarna behandeld worden. Oberon verwijst, met tientallen groepen, naast de pathologie ook naar de belastende toxische stoffen, geopathie en stakingsverboden oorzaken, zenuwbelastingen, psychologische belastingen en trauma’s, en legt ook links naar andere toestanden die in verband staan met de gevonden pathologie.

Door de combinatie van de TCM (Traditional Chinese Medicine) met de moderne Russische Frequentiegeneeskunde bezit de professional in de gezondheidssector het beste systeem in de kwantumfysica dat medisch gecertificeerd is. Oberon toont bovendien ook haarfijn de psychologische onderliggende oorzaken en legt de linken tussen fysische klachten en psychische oorzaken. Oberon meet met lichtsnelheid tot 90 biljoenen meetpunten automatisch uit tot DNA-niveau en is tevens een uiterst nauwkeurig systeem om alle allergieën te tonen. Oberon zet de allergieën en voeding in handige lijsten.

Oberon als preventieonderzoek

Het is een feit dat een preventieonderzoek altijd veel aangenamer is dan wachten tot dat wij ziek komen. Hier kan Oberon heel duidelijk alle functionele stoornissen meten. Deze kunnen terug afgezwakt worden; ondersteunende frequenties worden daarom mee gegeven. De onderliggende oorzaken worden in kaart gezet om deze dan ook te verwijderen of af te zwakken. Door lang op voorhand te kunnen meten wat er op komst is, kan zo vlug bijgestuurd worden dat deze mogelijke bedreiging wellicht nooit zal ontstaan. Dit is een perfect voorbeeld van gezondheidspreventie.

 

Oberon, veel méér dan Bioresonantie

overzicht over de technische eigenschappen van Oberon toont duidelijk de voordelen van dit systeem.

 • Analyse tot chromosoom niveau tot 98%
 • Omschrijving van pathologieën, microorganismen, homeopathie, etc.
 • Automatische 3D-scan in de diepte
 • Visualisatie van microorganismen tot DNA niveau met doelbewuste therapie opties
 • Psychomodule volledig aanwezig met 16 groepenlijsten (o.a. psycho-emotionale Charakteristiken, stressbelastingen, affirmaties, trauma’s, chacra’s…)
 • Oberon Pathfinder bevat alle volledige en beschikbare modules
 • Zeer uitgebreide groepen voor analyse :
 • pathologie, belastingen o.a.. parasitair , schimmels en toxische stoffen, homeopathie, voeding, voedingsstoffen, voedingssupletie, vaccinaties, weefselfrequenties, centraal zenuwstelsels, psychovegeatieve belastingen, psychologische belastingen, trauma’s, chacra’s, kleuren, heelstenen, phytotherapie, spagyrik, affirmaties, geopathie en stralingen,…
 • Meten van entropietoestand (= afwijken van optimale gezondheidstoestand)
 • Meten van degeneratieve processen door de niet lineaire systeemanalyse
 • Uitgebreide groepen in de psychologie tonen onderliggende psychologische oorzaken en trauma’s
 • Eenvoudig opstellen van voedingslijsten en allergielijsten
 • Visueel werken kan ook door de patiënt gemakkelijk gevolgd en verstaan worden
 • Meten en behandelen tot DNA-niveau
 • Gedetailleerd zoeken en inzoomen op bepaalde gebieden
 • Snelle analyse mogelijk door overzicht met weefselfrequenties van doorsnedes van het lichaam
Oberon onderzoek scan
Oberon als preventieonderzoek

Het is een feit dat een preventieonderzoek altijd veel aangenamer is dan wachten tot dat wij ziek komen. Hier kan Oberon heel duidelijk alle functionele stoornissen meten. Deze kunnen terug afgezwakt worden; ondersteunende frequenties worden daarom mee gegeven. De onderliggende oorzaken worden in kaart gezet om deze dan ook te verwijderen of af te zwakken. Door lang op voorhand te kunnen meten wat er op komst is, kan zo vlug bijgestuurd worden dat deze mogelijke bedreiging wellicht nooit zal ontstaan. Dit is een perfect voorbeeld van gezondheidspreventie.

Oberon Scan voor wie ?

Je kan met Oberon iedereen meten:

 • Baby
 • Kinderen
 • Volwassen
 • Alle leeftijden van 0 tot 99 jaar oud.

*je kan niet gemeten worden als je zwanger bent en/of een pacemaker draagt*

 

Voor wie wil werken aan zijn gezondheid

Voel je je niet gezond en fit of heb je chronische gezondheidsklachten, dan kan je o.a. door veranderingen in je voeding en leefstijl, zorgen voor een verbetering van je gezondheid.

Natuurlijk kan er een genetische aanleg voor een aandoening of ziekte zijn maar juist dan is het belangrijk om te kiezen voor een gezonde leefstijl.

Natuurgeneeskundige therapie is zeer geschikt om je gezondheid te verbeteren.

De therapie is vooral gericht op structurele verbeteringen van de gezondheid en hiermee het vitaler maken van het lichaam waardoor gezondheidsklachten verminderen en weg kunnen gaan.

Het streven is dan ook om je bewust te maken van de oorzaak of oorzaken waardoor het met je gezondheid beter kan.

In mijn praktijk werk ik met bioresonantie meetsystemen om meer inzicht in de oorzaak van de gezondheidsklachten te krijgen. Bioresonantie is echter geen vervanging van reguliere diagnostiek en/of behandeling.

Bij acute klachten is het zeer gewenst om eerst contact op te nemen met de huisarts en/of specialist. Mijn therapie kan dan ook geen vervanging zijn van eventuele noodzakelijke zorg door een arts.

Als je een afspraak maakt voor her scan ,

Dan krijg je van mij een online vragenlijst of dat kan je ook van onze website downloaden.
1. Deze kun je vooraf invullen en naar mij toesturen zodat ik onze afspraak al kan voorbereiden.
2. Na het consult maken samen al een eerste plan met eventuele adviezen
3. Afhankelijk van je klacht worden er vervolg afspraken gemaakt .
4. Je krijgt geen verslag van het consulten alles word gelijk besproken .
5. Alle adviezen voor het behandeling zoals voedingadviezen en eventueel suplementen adviezen krijg je op je email als je het wilt .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423