Vergoedingen

Vergoedingen

Aangesloten bij BATC

De Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) komt op voor de belangen van zowel de therapeuten als de consumenten. Het doel van de BATC is het creëren van eenheid en de kwaliteit te verhogen binnen de natuurgerichte zorg. Zij streven naar meer erkenning voor deze vorm van complementaire zorg. De aangesloten therapeuten zijn HBO geschoold en volgen jaarlijks bijscholing om aan de opleidingseisen te voldoen.

Keuze in therapievormen binnen de complementaire zorg is breed en veelzijdig. De behandelingen bij een BATC therapeut worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de deelnemende zorgverzekeraars via een aanvullende verzekering. Tarieven en lijst van zorgverzekeraars staan vermeld op de site van de BATC, www.batc.nl

Op het website van uw zorgverzekeraar kan u het ook zien.

Mocht er een geschil ontstaan tussen de BATC therapeut en u als consument, dan treedt de BATC, indien gewenst, op als bemiddelaar.

 

 

 

 

Informatie Therapeut: 
 • Naam Natuurgeneeskundig therapeut:  Mevr. A. Köstüre
 • BATC beroepsaansluitnummer: 02304
 • Klacht en Tuchtrecht nummer : 1512.1895AGB
 • Zorgverlenersnummer: 90101411

Vragen of interesse?

Stuur ons uw vraag of bericht!

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief


  Over mij

  Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

  Contactgegevens

  Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423