Minik bebişi geçen gün ölçtüm 👶
Doğum Öncesi oksitosin veridi ve sonrasında yine de sezaryen ile dünyaya geldi .
Ve annesi ile bebişi ölçtük ve ikisi içinde Ontstoren tedavisine başladık ve bağırsak florasını da yükseltmek için destek probiyotik başlandı .
Annesine teşekkür ederim 🥰 @flektmr paylaşmamıza izin verdiği için

Wil je voor jezelf of je kindje een scan dat is Bij Melezza Health Care mogelijk.
De Gezondheid scan maakt het mogelijk om beginnende ziekteprocessen en disbalans te herkennen nog voordat het op fysiek niveau zichtbaar is. Gezondheid kunnen wij ‘monitoren’ met de scan.
Volgens de natuurgeneeskunde ontstaat ziekte in de regel niet ineens, maar ontwikkelt het zich langzaam! Hoe meer en langer de vitaliteit van een mens wordt onderdrukt, hoe minder goed het afweersysteem zal gaan functioneren. In het begin gaat het meestal om vage klachten of symptomen als vermoeidheid, hoofdpijn, pijnlijke spieren, slechte adem etc. Dit zijn al signalen van het lichaam dat het uit balans is en meestal zijn we ons dat niet voldoende bewust of we doen er niets mee. De Gezondheid scan pikt deze signalen feilloos op en geeft aan waar de oorzaak zit.
Met behulp van een koptelefoon worden miljarden frequenties het lichaam in gestuurd. De kennis komt uit de ruimtevaart waar men er van uitgaat dat het menselijk lichaam uit een elektromagnetisch raamwerk bestaat, dat kan reageren op signalen. Elk orgaan en iedere cel heef zijn eigen unieke trillingen. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving wordt in een grafiek op het scherm getoond.
Het voldoet in Duitsland aan alle eisen voor medische apparatuur.👍
Het systeem breng binnen 30 minuten alle frequenties in beeld en geeft een complete gezondheidsanalyse op het beeldscherm van Oa. Vaccinatie schade, Oxcitosine schade , concentratie problemen , vermoeidheid , darmklachten , vitamines en mineralen tekort enz… dat door mij al gediplomeerde therapeut wordt het uitgelegd.
Het onderzoek is pijnloos, ongevaarlijk en ook geschikt voor kinderen , baby’s.
Wilt u meer info over het meeting of heeft een andere vraag bel ons gerust.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423