Primavera Funny Friends Aroma Vernevelaar
You Love It 💜
Perfecte kado voor je kind , klein kind of je neef , nichtje voor hun verjaardagen of stiekem voor jezelf 💚
De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kinderlijk design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en geurt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd.
De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de “verwisselbare oren.
De oren zijn naar wens te wisselen of te combineren: de verbeelding kent geen grenzen. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast aan uw persoonlijke gehoor.
Met de geïntegreerde timer kunt u kiezen uit 3 verschillende vernevelingstijden: 2 uur continu, 4 uur continu, 8 uur met intervalmodus van 5 minuten.
Bovendien kunt u drie verlichtingskleuren instellen (pastelblauw, pastelgeel, of pastel lila) of kiezen voor de automatische kleurenwisselaar.
Ook als nachtlampje is deze vernevelaar dus te gebruiken.
De diffuser Funny Friends is ondanks de veelzijdige functies heel eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk en snel schoon te maken.
Bestel met link:
Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den Haag