Beste volgers Reactie van mevrouw Seda karaduman kovan.

@karadumankovan na onze behandelingen van haar zoontje 🥰 Dankje dat ik het mocht delen. Echt compliment voor moeder vanaf dag 1 heeft ze alle adviezen goed gevolgd en het resultaat Say Masallah. Ik heb het voor jullie vertaald:

Hallo, ik ontmoette mevrouw Azize in de 9e maand. In die tijd nam ik mijn jonge zoon mee. Mijn zoon was erg verlegen. Hij sprak met niemand die hij niet kende. Hij ging niet naar drukke plaatsen. Op de school waar hij naar toe ging, vertelden ze me dat mijn zoon naar een speciale School moest en nu zit mijn zoon op een speciale School ze zeiden dat Hij heeft Achterstand van 2 jaar heeft vergeleken Met Zijn leeftijd genoten .Ze zeiden dat maar ik heb dit nooit geaccepteerd , Ik nam mijn zoon mee naar de dokters en liet hem de dna-test doen, er kwam niets uit, de iq-test was gedaan, hij was op hetzelfde niveau als zijn eigen leeftijd, ik was in een erg hulpeloze situatie toen heb ik hem Naar mevrouw Azize gebracht , alles was in orde, maar de verlegenheid van mijn zoon geslotenheid niet, hij nam met niemand contact op. Nu Er is een verschil van 90% bij mijn zoon op dit moment met de behandeling dat mevrouw Azize aan hem gaf, zelfs zijn leraren zeggen dat hij zelfvertrouwen heeft gekregen en heeft veel veranderd, godzijdank geloof ik dat hij beter zal worden met de toestemming van Allah.

Oudste zoon:

Reactie van mevrouw Seda @karadumankovan
na onze behandelingen van haar oudste zoon🥰 Dankje dat ik het mocht delen.
Echt compliment voor moeder masallah ze heeft zelfs handmade gezonde nutella gemaakt voor haar Kinderen en veel nieuwe gluten vrij recepten 😊 ze heeft alle adviezen goed gevolgd en het resultaat Say Masallah 💚
Ik heb het voor jullie vertaald 😊 Ik breng mijn oudste zoon ook naar mevrouw Azize .
Mijn zoon is 12 jaar oud.
Mijn zoon had aangeboren eczeem.
Er was geen dokter dat ik hem Niet had meegenomen. Ze zeiden dat het vanzelf over zou gaan. mijn kind heel lichaam jeukte. Zijn bed zat onder het bloed.
Hij was in zo’n slechte toestand dat het bloed tussen zijn vingers stroomde. De crèmes die ze me gaven hielpen niet meer. Het eczeem trof zijn ogen. Zijn ogen waren bijna gesloten, hoewel hij erg groot was. We hadden Druppels gekregen voor jeuk, crèmes hielpen helemaal niet meer Ik was er kapot van als moeder.
Hij zat in een echt slechte conditie in zo’n toestand was dat hij zijn gezicht krabde, het was verscheurd en het was helemaal rood. Ze zeiden dat hij alleen huisstofmijt allergie had en geen andere Allergieën .
Maar het blijkt dat mijn kind allergisch is voor veel dingen, maar dat wisten we niet, zijn allergieën kwamen naar voren met de bodyscan dat gemaakt is door mevrouw Azize .
we zagen de verbetering van Supplementen en probiotica en natuurlijke crèmes die we nu gebruikten, het is nu de 3e week. mijn zoon huid roodheid is weg en jeuk in zijn ogen ook weg .ik heb gevraagd naar mijn zoon hoe voel je nu na het gebruik van vitamine-probioticum .Hij zegt dat hij niet meer snel moe wordt vroeger wel .
Moge God jou zegenen Azize na gebruik dat natuurlijke crèmes die zij gaf werd hij meteen beter, zelfs mijn zoon zei kijk mama na dat ik ‘s avonds mijn crèmes had aangebracht, kijk nu, mijn handen zijn genezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423