Beste Volgers ,Reactie van mijn patiënt na Hyperventilatie / Burn-out depressie behandeling 😊
Danku dat ik het mocht delen 😊
Ik heb voor jullie vertaald:☺
Hallo Aziza, Allereerst wil ik je heel erg bedanken. Ik wil de mijn reactie na mijn behandeling met je delen, want mijn vrouw zag je op Instagram en we kwamen zo. Ik kwam ongeveer 3 maanden geleden naar je toe. Ik had last van paniekaanvallen, wat meer bij vrouwen bekend .Ik had enorm veel angsten zoals dat ik elk moment zou sterven, en tijdens Corona is het erger geworden .Ik was erg depressief, ik werkte niet , kon geen tijd met mijn Kinderen en vrouw doorbrengen . ik ben 35 jaar oud, maar ik was klaar en ik genoot helemaal niet van het leven. Ik ging veel naar de huisdokter, hij zei dat hij alleen maar antidepressiva kan geven en een psycholoog kan doorverwijzen. Hij keek naar het bloed test en zei dat ze allemaal goed waren. Ik kwam naar je toe door mijn vrouw met tegenzin .ik vergeet het niet .God zegene u en mijn vrouw. Je controleerde nog een keer mijn bloedwaarden en meet met het Bodyscan en toen zijn we begonnen met de behandeling. Ik begon veranderingen te voelen binnen 2 weken, mijn vermoeidheid nam af, mijn slaap verbeterde en mijn energie keerde terug na 4 weken. Ik heb nog nooit een paniekaanval gehad sinds ik bij jou kwam. Het is weg dankzij God .
Heel erg bedankt. We gaan door met onze controles en ik heb al een afspraak gemaakt voor mijn kinderen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423