Verhoogd risico ADHD door gebruik synthetische oxytocine bij de geboorte.
Verscheidene oxytocine studies onderzochten bij kinderen cognitieve stoornissen, probleemgedrag, aandachttekort hyperactiviteit stoornis (ADHD) en autisme spectrum aandoeningen (ASS).
PSYCHISCHE KLACHTEN DOOR SYNTHETISCHE OXYTOCINE
Een onderzoek beschikbaar via de Massachusetts Integrated Clinical Academic Research Database toonde aan dat vrouwen die rond de bevalling synthetische oxytocine hadden gekregen een relatief hoger risico hadden om binnen het eerste jaar na de bevalling een ​​diagnose van depressie of angststoornis te krijgen. Bij vrouwen met een voorgeschiedenis van depressie of angststoornis gaf het toedienen van synthetische oxytocine rond de bevalling een verhoogde kans van 36% op een postnatale depressie of angststoornis. Bij vrouwen zonder voorgeschiedenis van depressie of angststoornis, gaf blootstelling aan synthetische oxytocine rond de bevalling een verhoogd risico van 32% op een postnatale depressie of angststoornis
Bron:
Herken je deze klachten bij je kind na je bevalling 👶en bij jezelf 👩
Herstel en Balans ja dat is mogelijk ik als Orthomoleculaire Therapeut en als BrainQ Therapeut
Bel voor meer İnfo.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Over mij

Mevrouw A.Kosture is een Orthomoleculaire Therapeut en natuurgeneeskundige Therapeut die al zoveel jaar in dit vak zit, dus aan ervaring geen gebrek!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00Zaterdag - zondag: gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 070 214 78 92Laan van Meerdervoort 864, 2564 AS Den HaagKVK 68723423